De Rheezerbelten in Hardenberg

De Rheezerbelten in Hardenberg Spek Kaas pannenkoek De Rheezerbelten in Hardenberg Rheezer pannenkoek

De Rheezerbelten in Hardenberg dame blanche De Rheezerbelten in Hardenberg coupe caramello

Vandaag hebben we pannenkoeken gegeten, soms kan je daar zo opeens zin in hebben. Ook deze avond konden we nog lekker op het terras eten, heerlijk! Michel koos als pannenkoek de ‘Rheezer pannenkoek’, een pannenkoek met ui, champignons, paprika en spek. Zelf koos ik de spek-kaas pannenkoek. Uiteraard hebben we ook een dessert gekozen. Ik had een dame blanche en Michel de coupe caramello. Ook hier was het goed vertoeven zo op het terras, lekker gegeten.

De Rheezerbelten
Grote Beltenweg 1
7771 SX Hardenberg
Tel: 0523-270012

(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *