Spaghetti met Kipfilet, Courgette en Tomatensaus

Spaghetti met Kipfilet, Courgette en Tomatensaus

Spaghetti met Kipfilet, Courgette en Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 ui, tijm, 1 courgette, 1 rode paprika, 500 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 dobbelsteentjes ontbijtspek bijna knapperig. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Schep de ontbijtspek en kipfilet uit de pan en houdt apart. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 1 gesneden rode paprika toe. Bak tot de paprika zacht is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat, 1 verkruimeld bouillon blokje, de gebakken kipfiletblokjes en de ontbijtspek toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0
(1.117 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top