Spaghetti met Kipfilet, Courgette en Tomatensaus

Spaghetti met Kipfilet, Courgette en Tomatensaus

Spaghetti met Kipfilet, Courgette en Tomatensaus

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 250 dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 ui, tijm, 1 courgette, 1 rode paprika, 500 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 dobbelsteentjes ontbijtspek bijna knapperig. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Schep de ontbijtspek en kipfilet uit de pan en houdt apart. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 1 gesneden rode paprika toe. Bak tot de paprika zacht is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat, 1 verkruimeld bouillon blokje, de gebakken kipfiletblokjes en de ontbijtspek toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!

(1.117 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top