NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout

NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout

NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout

Vandaag ben ik op een tweedaags congres in Noordwijkerhout. Voor een grote groep congresgangers was er een aansluitend diner georganiseerd. Altijd lastig een grote groep mensen op tijd, lekker en genoeg eten te geven. Dat is deze keer gelukt. Ik heb van mijn bord alleen geen foto gemaakt, daarom dit lege bord.

Het thema van het diner was dit jaar mediterraans, dus Spaanse, Italiaanse en Griekse invloeden. Het voorgerecht werd bij ons aan tafel geserveerd. Zo kregen we de vegetarische Griekse salade en gekonfijte Roseval aardappels met beenham en zongedroogde tomaat. Het hoofdgerecht was een lopend buffet. Mijn keuze was gevallen op osso bucco, gemarineerde kip met yoghurt en oregano en knoflookaardappels uit de oven, uiteraard met een salade erbij. De nagerechten werden ook op het buffet gepresenteerd. Mijn keuze was een stukje tiramisu, churros met poedersuiker en bloesinaasappelparfait. In ieder geval het heeft mij gesmaakt!

NH Conferentie Centre Leeuwenhorst
Langelaan 3
2211 XT Noordwijkerhout

0
(60 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top