Risotto met Champignons en Kaas

Risotto met Champignons en Kaas

Risotto met Champignons en Kaas

Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 250 gram champignons, 250 gram risotto rijst, een scheutje witte wijn, 750 ml kippenbouillon, 75 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm naar smaak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram risotto rijst toe. Roer even door zodat de rijst glanst. Voeg een scheutje witte wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg geleidelijk 750 ml kippenbouillon toe, roer af en toe. Laat de risotto in 20 minuten gaar worden. Bak ondertussen in een andere pan 250 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Voeg als de risotto gaar is de champignons en 75 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Eet smakelijk!

0
(82 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Risotto met Champignons en Kaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top