Ingrediënten: 2 rode uien, 2 teentjes knoflook, tijm, 1 blikje worteltjes, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, 2 wienerschnitzels, geraspte kaas,
Aantal personen: 2
Bak 2 gesneden rode uien met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de rode ui zacht is. Voeg 1 (uitgelekt) blikje worteltjes en 1 blik tomaatblokjes toe en verkruimel er 1 bouillonblokje boven. Laat 10 minuten op laag vuur pruttelen. Bak ondertussen 2 wienerschnitzels aan beide zijde bruin. Pureer de tomatensaus met een staafmixer. Serveer de wienerschnitzels met de tomatensaus en geraspte kaas. Eet smakelijk!
(p.s. je hebt genoeg tomatensaus om een restje te gebruiken bij een pasta!)
0(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)