Biefstuk met Champignonsaus

Biefstuk met Champignonsaus

Biefstuk met Champignonsaus

Ingrediƫnten: 250 gram champignons, 40 gram boter, 2 eetlepels bloem, 400 ml volle melk, 1 blokje kippenbouillon, 2 biefstukken,

Aantal personen: 2

Bak 250 gram in plakjes gesneden champignons in hete boter tot de champignons zacht zijn. Laat de champignons afkoelen. Smelt 40 gram boter. Voeg 2 eetlepels bloem toe. Bak de bloem even mee. Voeg vervolgens geleidelijk 400 ml melk toe terwijl je roert. Wanneer de saus de gewenste dikte heeft voeg je 1 verkruimeld blokje kippenbouillon toe. Wanneer het bouillonblokje is opgenomen door de saus voeg je de champignons toe. Laat het geheel 10 minuten op laag vuur staan, roer af en toe!

De biefstukken bak je natuurlijk naar eigen wens, hoe je dat het beste doet lees je hier. Eet smakelijk!

0
(1.210 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Biefstuk met Champignonsaus

  1. Ik heb een reactie op het recept biefstuk met champignonsaus. Als U de biefstuk nu eens eerst aanbakt en hem in de oven op een lage temperatuur nagaart. Dan kun je de saus gebruiken om de champignons in te bakken. Dit hgeeft een vollere smaak aan je saus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top