Tong Tong Fair in Den Haag

Tong Tong Fair in Den Haag Saté Kambing Restaurant Sentul Tong Tong Fair in Den Haag Saté Ajam restaurant Sentl
Tong Tong Fair in Den Haag Waroeng I. Djaja Nasi Goreng met Saté Tong Tong Fair in Den Haag Waroeng I. Djaja Indische Kroket Mini Loempia's
Vandaag zijn we naar de Pasar Malam Besar “Tong Tong Fair” op het Malieveld in Den Haag geweest. Op deze pasar moesten we eens geweest zijn. We hebben daar bij twee verschillende eetgelegenheden iets gegeten bij restaurant Sentul (gesponsord door Toko Lien zo te zien) hebben Britt en ik saté kambing gegeten en Michel koos daar voor de saté ayam . Bij Waroeng Ibrahim Djaja hebben Michel en ik nasi goreng met saté gekozen en Britt koos voor een Indische kroket en mini loempia’s. Als toetje hebben we nog een ‘tropical breezzz’ smoothie op, een smoothie van ananas, banaan en mango, een frisse afsluiter dus. Op ons gemak en slenterend door de grand pasar en het Indische cultuurplein hebben we heerlijk genoten van de Tong Tong Fair en uiteraard hebben we spekkoek mee naar huis genomen.

(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *