Risotto met Ontbijtspek, Champignons en Courgette

Risotto met Ontbijtspek, Champignons en Courgette

Risotto met Ontbijtspek, Champignons en Courgette

Ingrediƫnten: 1 ui, tijm, 300 gram risotto rijst, scheutje witte wijn, 800 ml bouillon, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 courgette, 250 gram champignons,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht. Voeg 300 gram risotto rijst toe. Roer even door. Voeg een scheutje witte wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg dan 800 ml bouillon toe. Laat de risotto in 20 minuten op laag vuur de bouillon opnemen. Bak ondertussen 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Schep het uit de pan en houdt het apart. Bak in het achtergebleven vet 1 in blokjes gesneden courgette met 250 gram in plakjes gesneden champignons tot beide zacht zijn. Voeg de ontbijtspek, courgette en champignons toe aan de risotto. Roer goed door. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!

0
(65 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top