Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Vandaag een storing op het spoornet, geen treinen dus richting huis. Met een door de NS ingezette bus na een bijzondere rondrit door de Utrechtse Heuvelrug toch nog thuis gekomen. Gelukkig was Michel al lekker thuis, dus ik kon lekker gelijk aanschuiven en heb lekker zitten smullen!

Ingrediƫnten: macaroni, 2 uien, 1 teentje knoflook, 150 gram hamblokjes, tomatenketchup,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak in hete boter 2 gesnipperde uien met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de uien bruin zijn. Voeg 150 gram hamblokjes toe en warm kort mee. Schep op je bord wat macaroni, het ham-ui mengsel en doe er dan tomatenketchup over. Eet smakelijk!

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top