Nasi Goreng

Nasi Goreng

Nasi Goreng

Ingrediënten: 300 gram rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 150 gram corned beef, 150 gram ham, 1 prei, 1 theelepel trassi, 2 eetlepels heet water, 1/2 blokje rundvleesbouillon, 2 eetlepels ketjap manis,

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de rijst afkoelen. Bak 1 gesnipperde ui met 2 teentjes fijngehakte knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 150 gram fijngehakte corned beef, 150 gram fijngehakte ham en 1 in ringen gesneden prei toe en bak tot de prei zacht is. Meng ondertussen 1 theelepel trassi met 2 eetlepels heet water. Voeg het trassi-water met 1 theelepel sambal en 1/2 verkruimeld rundvleesbouillonblokje toe. Roerbak kort. Voeg de rijst met 2 eetlepels ketjap manis toe en roerbak tot de rijst goed warm is. Wij hebben het gegeten met kipsaté met pindasaus en babi manis pedis. Eet smakelijk!

0
(54 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top