Nasi Goreng

Nasi Goreng

Nasi Goreng

Ingrediënten: 300 gram rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 150 gram corned beef, 150 gram ham, 1 prei, 1 theelepel trassi, 2 eetlepels heet water, 1/2 blokje rundvleesbouillon, 2 eetlepels ketjap manis,

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de rijst afkoelen. Bak 1 gesnipperde ui met 2 teentjes fijngehakte knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 150 gram fijngehakte corned beef, 150 gram fijngehakte ham en 1 in ringen gesneden prei toe en bak tot de prei zacht is. Meng ondertussen 1 theelepel trassi met 2 eetlepels heet water. Voeg het trassi-water met 1 theelepel sambal en 1/2 verkruimeld rundvleesbouillonblokje toe. Roerbak kort. Voeg de rijst met 2 eetlepels ketjap manis toe en roerbak tot de rijst goed warm is. Wij hebben het gegeten met kipsaté met pindasaus en babi manis pedis. Eet smakelijk!

(54 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top