Japans Restaurant Suzi in Utrecht

Japans Restaurant Suzi in Utrecht

Japans Restaurant Suzi in UtrechtVandaag een spontane actie. Samen met twee collega’s hebben we buiten de deur geluncht. Fijn als je dan in hartje Utrecht werkt. We hebben een snelle lunch genomen bij Japans restaurant Suzi. Een klein restaurantje met een paar tafeltjes waar je eigenlijk eerder iets zou afhalen. Maar we zaten er in ieder geval lekker. Ik nam een ‘lunch special’ de Niku Bento, oftewel een bento met vlees. Eerst kregen we een miso soepje en daarna de ‘bento’, mijn collega’s beiden de Sakana Bento met vis.

In mijn bento: kushi yaki Ossenhaas, kushi yaki yakitori (beide een soort van saté), tempura groenten van paprika, courgette en aubergine, wakame sarada (een zeewiersalade) en rijst. Erbij een kopje thee. We kregen er alleen eetstokjes bij, voor mij een hele tijd geleden dat ik met stokjes had gegeten, maar dat ging gelukkig verbazingwekkend goed. In ieder geval heb ik lekker gegeten en was het erg gezellig, eens wat anders dan een een broodtrommeltje met brood in de kantine.

Japans Restaurant Suzi
Willemstraat 9
3511 RG Utrecht

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5
Back To Top