Roti Indonesia met Ajam Kecap

Roti Indonesia met Ajam Kecap

Samasaya Roti Indonesia met Ajam Kecap

Binnenkort ligt de roti Indonesia van Samasaya in de schappen, ik kon het alvast proberen en heb de broodjes gevuld met Ajam Kecap, erg lekker.

Ingrediƫnten: 1 pak Samasaya roti Indonesia, 1 ui, 500 gram kipfilet, 1 rode paprika, 3 bosuien, 1 pot Samasaya kecap saus,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Besprenkel 3 roti Indonesia broodjes met een beetje water. Bak de roti Indonesia broodjes tot de broodjes opbollen. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 500 gram in blokjes gesneden kipfilet toe en bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 3 in ringen gesneden bosuien toe en bak ongeveer 5 minuten. Voeg 1 pot Samasaya kecap toe en warm het geheel goed door. Snij de broodjes open en vul de broodjes met de ajam kecap. Serveer een teveel aan ajam kecap erbij. Eet smakelijk!

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top