Chocoladevla

Chocoladevla

Chocoladevla

Ingrediënten: 500 ml volle melk, 20 gram maïzena, 15 gram cacaopoeder, 60 gram suiker,

Breng 375 ml melk aan de kook. Meng ondertussen 125 ml melk met 20 gram maïzena en 15 gram cacaopoeder tot een papje. Voeg het maïzenapapje toe aan de kokende melk. Blijf 2 minuten goed roeren. Voeg 60 gram suiker toe. Roer zodat de suiker is opgelost. Doe de chocoladevla in een afsluitbare pot, laat het eerst goed afkoelen. Roer regelmatig door. Als de chocoladevla afgekoeld is kan de chocoladevla in de koelkast verder koelen. Smul ze!

0
(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top