Wraps Kip Krokant

Wraps Kip Krokant

Wraps Kip Krokant

Ingrediënten: 150 gram ontbijtspek, 4 krokante kipschnitzels, 6 wraps, gemengde salade,

Aantal wraps: 6

Bak 150 gram plakjes ontbijtspek knapperig in een hete koekenpan. Schep het uit de pan en houdt het apart. Bak 4 krokante kipschnitzels bruin in hete boter. Snij de krokante kipschnitzels in stukjes. Verwarm 6 wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met de salade. Verdeel de ontbijtspek en krokante kipschnitzels over de wraps. Vouw de wraps dicht als een enveloppe. Serveer met een saus naar keuze. Eet smakelijk!

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top