Rollade met Ham, Kaas en Champignonsaus

Rollade met Ham, Kaas en Champignonsaus

Rollade met Ham, Kaas en Champignonsaus

Vandaag heb ik een gerecht gemaakt voor een ander. Mijn vader had een rollade en wilde dat eens op een andere manier eten. Ik heb deze rollade met ham, kaas en champignonsaus voor hem gemaakt.

Ingrediƫnten: 1 rollade, ham, kaas, 1 ui, 250 gram champignons, 100 ml kookroom, 150 ml groentebouillon,

Bak de rollade rondom bruin in hete boter. Voeg wat water toe en laat de rollade in 45 minuten tot 1 uur (ligt aan de grote van de rollade) gaar worden. Haal de rollade uit de pan en laat het iets afkoelen. Verwarm ondertussen de oven voor op 170 graden.

Maak de champignonsaus. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 100 ml kookroom en 150 ml groentebouillon toe. Breng zachtjes aan de kook.

Snij de rollade in plakjes. Wissel in een ovenschaal de plakjes rollade af met plakjes ham en kaas. Eindig met een plakje rollade. Schep de champignonsaus over de rollade. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(131 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top