Noodles met Prei, Champignons en Tomatensaus

Noodles met Prei, Champignons en Tomatensaus

Noodles met Prei, Champignons en Tomatensaus

Ingrediënten: noodles, 250 gram gehakt, 1 prei, 1 wortel, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 6 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram gehakt bruin en rul. Voeg 1 in ringen gesneden prei en 1 geraspte wortel toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 6 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis en 1 verkruimeld bouillonblokjes. Roer de groenten door de gare noodles. Eet smakelijk!

(55 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top