Hamburger met Appel en Salie

Hamburger met Appel en Salie

Hamburger met Appel en Salie

Ingrediƫnten: 1 appel, 500 gram gehakt, gedroogde salie, zout, peper, klein potje rode kool, ciabatta,

Aantal hamburgers: 6 kleine of 4 grote

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil 1 appel en verwijder het klokhuis. Rasp de appel. Meng de appel door 500 gram gehakt. Breng het gehakt op smaak met gedroogde salie, zout en peper. Vorm 6 kleine hamburgers van het gehakt (of 4 grote hamburgers). Leg de hamburgers op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Zet de bakplaat ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven. Verwarm ondertussen een klein potje rode kool en de ciabatta. Serveer de ciabatta met hamburgers en de rode kool er op. Eet smakelijk!

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top