Rijstnoedels met Kip, Paprika, Wortel en Pindasaus

Rijstnoedels met Kip, Paprika, Wortel en Pindasaus

Rijstnoedels met Kip, Paprika, Wortel en Pindasaus

Ingrediƫnten: rijstnoedels (mihoen), 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 groene paprika, 150 gram wortel, 3 bosuien, 4 eetlepels pindakaas, 2 eetlepels lichte sojasaus, 1 eetlepel rijstwijn, 1 theelepel honing, 1/2 eetlepel gembersiroop, 1 eetlepel chilisaus,

Aantal personen: 3

Bereid de rijstnoedels (mihoen) volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden paprika, 150 gram geraspte wortel en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak 10 minuten. Maak ondertussen de pindasaus. Verwarm op laag vuur 4 eetlepels pindakaas met 2 eetlepels lichte sojasaus, 1 eetlepel rijstwijn, 1 theelepel honing, 1/2 eetlepel gembersiroop en 1 eetlepel chilisaus. Serveer de kip en groente met de rijstnoedels en pindasaus. Eet smakelijk!

0
(47 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top