Josephine Coffee in Arnhem

Josephine Coffee in Arnhem

Josephine Coffee - Arnhem Kip Mango Salade

Vanochtend zijn we even naar Arnhem gegaan om wat kleine inkopen te doen. We hebben er ook geluncht in de binnentuin van Josephine Coffee, een modern koffie- thee- en lunchroom. In het lentezonnetje heb ik zuurdesembrood met een huisgemaakte kip-mangosalade met crème fraîche en verse pesto genomen.

Josephine Coffee - Arnhem Filet Americain

Michel nam zuurdesembrood met filet american, ui, augurkjes en chips. Het waren beide heerlijke broodjes, vers belegd en dat proef je zeker. Overigens schenkt Josephine Coffee de bekende Betjeman & Barton thee en kan je er terecht voor een high tea (vooraf reserveren)!

Josephine Coffee
Bakkerstraat 22
6811 EH Arnhem

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top