De Colonie in Houten

De Colonie in Houten

De Colonie - Houten saté

Vandaag zijn Michel, Britt en ik ook nog uit eten geweest bij De Colonie in Houten.

De Colonie - Houten steak

Britt en ik kozen daar beide voor de Saté Colonie – een gemarineerde kipspies en een varkenshaasspies met oosterse groenten, frites en de welbekende satésaus van De Colonie. Michel koos voor de Steak en Frites – klassieke gegrilde rundersteak met frites, salade en een saus van de Chef, wat deze keer een pepersaus was. Zowel de saté en de steak waren erg lekker. De steak was precies goed gebakken en de saté was erg mals.

De Colonie - Houten grand dessert

Daarna kregen we een verrassing. Het werd een grand dessert van de chef. Dit waren allerlei kleine gerechtjes op een groot bord. Het was onder andere de dame blanche met een spaghetti van chocolade, sorbetijs en tarte tatin met appelstukjes en rum-kaneelhangop en een Hollandse tiramisu met bokkepootjes.

Ondanks dat het best druk was werden we vlot geholpen. De kaart van De Colonie is niet groot, maar heeft wel de klassiekers op de kaart. De ambiance is gezellig, een beetje oud koloniale stijl, met grote stoelen rondom de open haard. Kortom je kan er voor een leuke prijs goed eten.

De Colonie
Koedijk 1
3992 LV Houten

0
(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “De Colonie in Houten

  1. Vorige keer getwijfeld tussen ‘De Colonie’ en ‘Gauchos’ te Breda… Gekozen voor Gauchos, maar erg nieuwsgierig naar De Colonie…

    Overigens is Flinstering te Breda ook een aanrader!

    1. Flinstering lijkt me ook leuk om eens te proberen! Wie weet als ik eens in Breda ben.
      De Colonie heeft overigens ook IceFondue (fonduen in stikstof, dus fruit wordt soort van ijs), alleen was bij ons de stikstof op helaas 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top