Ciabatta Hamburger

Ciabatta Hamburger

Ciabatta Hamburger

Ingrediƫnten: 1 flinke ui, 3 theelepels suiker, een klein beetje azijn, 1 ciabatta, 500 gram gehakt, 1 zakje Verstegen kruidenmix voor hamburgers, cheddar cheese, sla,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 220 graden. Bak 1 ciabatta in 8 minuten af in de voorverwarmde oven. Bak 1 in ringen gesneden ui met 3 theelepels suiker en een klein beetje suiker. Laat de ui zachtjes gaar en bruin worden. Meng 500 gram gehakt met 1 zakje Verstegen kruidenmix voor hamburgers. Maak van het gehakt 3 hamburgers. Bak de hamburgers bruin en gaar. Leg er eventueel cheddar cheese op. Snij de ciabatta in 3 stukken. Beleg elke ciabatta met wat sla, de hamburger, gebakken ui en sauzen naar keuze. Erbij hebben we er een salade en Vlaamse frieten bij gegeten. Eet smakelijk!

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top