Ciabatta Hamburger

Ciabatta Hamburger

Ciabatta Hamburger

Ingrediënten: 1 flinke ui, 3 theelepels suiker, een klein beetje azijn, 1 ciabatta, 500 gram gehakt, 1 zakje Verstegen kruidenmix voor hamburgers, cheddar cheese, sla,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 220 graden. Bak 1 ciabatta in 8 minuten af in de voorverwarmde oven. Bak 1 in ringen gesneden ui met 3 theelepels suiker en een klein beetje suiker. Laat de ui zachtjes gaar en bruin worden. Meng 500 gram gehakt met 1 zakje Verstegen kruidenmix voor hamburgers. Maak van het gehakt 3 hamburgers. Bak de hamburgers bruin en gaar. Leg er eventueel cheddar cheese op. Snij de ciabatta in 3 stukken. Beleg elke ciabatta met wat sla, de hamburger, gebakken ui en sauzen naar keuze. Erbij hebben we er een salade en Vlaamse frieten bij gegeten. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top