Persbrunch Voorjaarsbeurs TradeMart Utrecht

Persbrunch Voorjaarsbeurs TradeMart Utrecht

Persbrunch @Voorjaarsbeurs Trademart voorgerecht

Vandaag was ik bij de persbrunch van de Voorjaarsbeurs van Trademart Utrecht. Dit werd gegeven op de Kitchen & Dining verdieping. Op deze verdieping is echt een walhalla voor de kookliefhebber, ik heb mijn ogen ook uitgekeken. Gelukkig werd bij de persbrunch een presentatie gegeven door Anneke Ammerlaan, foodtrendwatcher. In ieder geval kregen we vooraf zalm met erbij garnalen .

Persbrunch @Voorjaarsbeurs Trademart hoofdgerecht

Daarna ravioli met erbij een spiesje van een coquille en een garnaal en erbij broccoli en romanesco. Erbij werd er een groene thee geserveerd, thee is namelijk de nieuwe wijn, en een groentensmoothie geserveerd. Wel veel vis, maar goed het was wel lekker.

Natuurlijk wil je weten welke trends er zijn. Voor de amateurkok, kennelijk de man, veel stoere, bijna professionele apparaten voor het “kooklab”. Voor de hobbykok, meestal de vrouw, veel kleurtjes qua apparatuur, leuke vormen en noem maar op. Daarnaast blijft bakken een trend en moet je nu vooral ‘whoopie pie’ gaan bakken. Verder is Nordic een trend, grijze, blauwe kleuren en het spaarvarken, want je moet voor al dat moois in de keuken uiteraard wel sparen! Maar het belangrijkste is het gezond koken en plezier hebben in het koken.

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top