Chalet Gruyère in Menen

Chalet Gruyère - Menen soep Chalet Gruyère - Menen fondue bressane Chalet Gruyère - Menen fondue bressane

Na het kijken bij de start van Kuurne-Brussel-Kuurne zijn we langs onze vrienden van Chalet Gruyère in Menen geweest. We waren er zo dichtbij en Britt was er zo’n tijd niet geweest, het werd wel tijd dus. We hebben er ook weer gegeten. Deze keer kregen we na de soep, waar Britt exact de ingrediënten van weet, een Fondue Bressane. Fondue Bressane is een fondue met kalkoenvlees waarbij je het kalkoenvlees eerst door een gekruid eimengsel haalt en daarna door de paneermeel. Daarna in het hete vet en voila. Erbij natuurlijk lekkers van het buffet. Samen hebben Britt en ik nog gesmuld van chocolademousse, alleen hebben we daar geen foto van. We hebben weer gesmuld!

Chalet Gruyère
Galgestraat 30
8930 Menen (België)
Tel : (0032)(0)56-531315

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*