Souplesse + in Oudenaarde

Souplesse + - Oudenaarde panini ham pesto mozzarella tomaat hamburger panini gandaham kruidenkaas tomaat mozzarella

Dit weekend zijn we naar de openingskoersen van het wielerseizoen in België gegaan. Zaterdag werd Omloop Het Nieuwsblad gereden. Voordat we langs de route gingen staan zijn we eerst even gaan lunchen. Uiteraard wel nodig na een lange autoreis. We hebben bij Souplesse + in Oudenaarde gegeten, het is een soepbar maar eigenlijk hebben we er geen soep gegeten. Britt koos er namelijk voor de warme panini ham, mozzarella, tomaat en pesto, Michel voor de hamburger met verse sla en ikzelf voor een warme panini met Gandaham, kruidenkaas, mozzarella en tomaat. Lekker gegeten, niets meer niets minder.

Souplesse +
Nederstraat 1
9700 Oudenaarde (België)
Tel: (0032)(0)55-303032

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *