Brownies

Brownies

Brownies

Ingrediënten: 185 gram roomboter, 185 gram pure chocolade, 100 gram witte basterdsuiker, 100 gram donkere basterdsuiker, 75 gram suiker, snufje zout, 3 eieren, 85 gram bloem, 40 gram cacaopoeder,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een brownie-bakvorm in en doe er daarna bakpapier in. Smelt 185 gram roomboter met 185 gram pure chocolade au bain marie. Laat de chocolade daarna iets afkoelen. Mix 100 gram witte basterdsuiker, 100 gram donkere basterdsuiker, 75 gram suiker en een snufje zout met 3 eieren luchtig. Spatel de gesmolten chocolade, 85 gram bloem en 40 gram cacaopoeder toe. Spatel tot je een gelijk beslag hebt. Doe het beslag in de brownie-bakvorm. Zet de brownie-bakvorm ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de brownie uit de brownie-bakvorm en laat de brownie afkoelen. Snij dan in gelijke stukken. Smul ze!

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Brownies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top