Le Bon Vivant in Arnhem

Le Bon Vivant in Arnhem

Le Bon Vivant - Arnhem panini kipfilet

Het was ijzig koud toen we in Arnhem kwamen en lunchtijd. Snel een leuk eettentje binnen. Deze keer werd het Brasserie Le Bon Vivant. Een klein zaakje met een ietwat Franse uitstraling. Na de warme chocomel met slagroom en de thee kwamen de broodjes. Britt had een baguette beenham met honingmosterd dressing (uit de oven), Celina een panini mozzarella, tomaat en pesto, Michel een Italiaanse bol met kaas, salami en tomaat die iets later kwam de rest en zelf had ik de panini kipfilet, spek, tomaat en knoflooksaus. We hebben alle vier lekker gegeten, het was sowieso eens wat anders dan in de ‘standaard lunchrooms’ die in zo’n beetje elk groot winkelcentrum zit.

Brasserie Le Bon Vivant
Jansplaats 10
6811 GB Arnhem
Tel: 026-4425047

(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top