Gehaktballen met Luikse Saus

Gehaktballen met Luikse Saus

Gehaktballen met Luikse Saus

Ingrediënten: 3 gehaktballen, 2 uien, 2 eetlepels azijn, 300 ml water, 1 rundvleesbouillonblokje, 3 eetlepels appelstroop, 30 gram rozijnen,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 3 gehaktballen rondom bruin in hete boter. Leg de gehaktballen in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Bak 2 gesnipperde uien tot het zacht en een beetje bruin is in het achtergebleven vet. Voeg 2 eetlepels azijn toe en bak even mee op laag vuur. Voeg 300 ml water, 1 verkruimeld rundvleesbouillonblokje, 3 eetlepels appelstroop en 30 gram rozijnen toe. Breng al roerend aan de kook. Laat op laag vuur 20 minuten indikken. Serveer de gehaktballen met de Luikse saus. Lekker met friet en een salade. Eet smakelijk!

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top