Risotto met Paddenstoelen

Risotto met Paddenstoelen

Risotto met Paddenstoelen

Ingrediënten: 1 ui, tijm, oregano, 250 risotto rijst, scheutje witte wijn, 1 liter groentebouillon, 250 gram champignons, 150 gram gemengde paddenstoelen (kastanjechampignons, oesterzwammen, shi-itakes), 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm en oregano naar smaak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram risotto rijst toe. Roer even door zodat de rijst glanst. Voeg een scheutje witte wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg geleidelijk 1 liter groentebouillon toe, roer af en toe, en laat de risotto in 20 minuten gaar worden. Bak ondertussen in een andere pan 250 gram in plakjes gesneden champignons en 150 gram gesneden gemengde paddenstoelen tot de paddenstoelen zacht zijn. Voeg als de risotto gaar is de paddenstoelen en 100 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Eet smakelijk!

0
(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top