Wraps met Courgette, Paprika en Prei met Oosterse Saus

Wraps met Courgette, Paprika en Prei met Oosterse Saus

Wraps met Courgette, Paprika en Prei met Oosterse Saus

Vandaag heeft Britt gekookt, ze heeft wraps gemaakt volgens een recept van twee weken geleden maar dan weer net even anders. Fijn als iemand anders voor je kookt!

Ingrediënten: 6 tortilla wraps, 1 ui, 250 gram gehakt, 1 courgette, 1 rode paprika, 1 prei, 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel ketjap manis, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het glazig is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het bruin en los. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette, 1 gesneden rode paprika en 1 in ringen gesneden prei toe en roerbak 10 ongeveer minuten mee. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels tomatenketchup en 1 eetlepel ketjap manis. Warm goed door. Verwarm 6 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg elke tortilla wrap met het gehaktmengsel, vouw de tortilla wraps dicht als een enveloppe en steek eventueel vast met een satéprikker. Strooi er wat gefruite uitjes over. Eet smakelijk!

0
(739 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

3 thoughts on “Wraps met Courgette, Paprika en Prei met Oosterse Saus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top