Gevulde Portobello’s met Spinazie en Monchou

Gevulde Portobello’s met Spinazie en Monchou

Gevulde Portobello's met Spinazie en Monchou

IngrediĆ«nten: 2 portobello’s, 1 ui, tijm, 250 gram diepvries spinazie, 100 gram MonChou, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak 2 portobello’s schoon en haal het steeltje er af. Bak de portobello’s aan beide zijde bruin. Haal het uit de pan en leg het in een ovenschaal. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram diepvries spinazie toe en laat de spinazie ontdooien. Voeg 100 gram MonChou toe en laat de MonChou smelten. Schep het spinaziemengsel in de hoedjes van de portobello’s. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal 10 minuten in de oven om de kaas te laten smelten. Lekker met aardappelbolletjes. Eet smakelijk!

0
(55 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top