Ciabatta Hamburger met Vlaamse Frieten

Ciabatta Hamburger met Vlaamse Frieten

Ciabatta Hamburger met Vlaamse Frieten

Ingrediënten: 3 ciabattini’s, 1 ui, 3 hamburgers, Cheddar cheese,

Aantal personen: 3

Bak 3 kleine ciabatta afbakbroodjes in de oven volgens de aanwijzing op de verpakking. Langzaam 1 in ringen gesneden ui bakken tot het goudbruin en zacht is. Haal het uit de pan. Doe boter in de pan en bak de hamburgers aan beide zijden bruin. Leg een plakje Cheddar kaas op de hamburgers en laat de kaas smelten. Warm de uienringen nog even mee terwijl de kaas smelt. Beleg de ciabatta’s met sla. Leg de hamburgers er op en de uienringen. Doe op je bord de saus die je lekker vindt op de hamburger. Erbij Vlaamse frieten uit de Actifry en sla. Eet smakelijk!

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Ciabatta Hamburger met Vlaamse Frieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top