Wraps met Kip Krokant en Zoetzure Saus

Wraps met Kip Krokant en Zoetzure Saus

Kip Krokant Wraps

Ingrediënten: 2 krokante kipschnitzels, 1 ui, 250 gram champignons, 3 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel ketjap manis, 1 theelepel chilisaus, 1 theelepel suiker, beetje water, 4 tortilla wraps, sla,

Aantal personen: 2

Bak 2 krokante kipschnitzels aan beide zijde bruin. Bak in een andere pan 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Maak een saus van 3 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel ketjap manis, 1 theelepel chilisaus en 1 theelepel suiker. Voeg zoveel water toe tot je de gewenste dikte hebt. Verwarm de saus al roerende. Verwarm 4 tortilla wraps in de magnetron of in een hete koekenpan. Snij de krokante kipschnitzel in blokjes. Beleg de wraps met de sla, de champignons en ui en de blokjes kip krokantschnitzel. Vouw de wraps als een enveloppe. Serveer met de zoetzure saus. Eet smakelijk!

0
(172 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top