Runderbraadworst met Uiensaus en Aardappelpuree

Runderbraadworst met Uiensaus en Aardappelpuree

Runderbraadworst met Uiensaus en Aardappelpuree

Ingrediënten: 2 runderbraadworsten, aardappelpuree, 2 flinke uien, 1 eetlepel azijn, 50 gram boter, 2 eetlepels bloem, 600 ml rundvleesbouillon,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe 2 runderbraadworsten in een ovenschaal en de aardappelpuree in een andere ovenschaal. Zet beide ovenschalen ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Bak 2 in ringen gesneden uien in hete boter tot het bruin en zacht is. Voeg een scheutje azijn toe. Laat de azijn verdampen. Voeg 50 gram boter toe en laat de boter smelten. Voeg 2 eetlepels bloem toe en bak kort mee. Voeg geleidelijk 600 ml rundvleesbouillon toe. Laat zachtjes koken. Serveer de uiensaus met de aardappelpuree en runderbraadworst. Eet smakelijk!

0
(168 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Runderbraadworst met Uiensaus en Aardappelpuree

    1. Dank je,

      Voor de foto is het misschien wel mooier, maar ik wil sowieso niet naar te gestylishte foto’s. Het moet eigenlijk gewoon zijn zoals het is en niet zoals in kookboeken dat als je het ook maakt het er in de verste verte niet op lijkt (ondanks dat je het precies zo gedaan hebt.

      Groetjes Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top