Käse Spätzle

Käse Spätzle

Käse Spätzle

Ingrediënten: 1 zakje Maggi fix & frisch käse-spätzle, 250 gram spätzle, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 uien (of 1 grote ui), 200 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook 750 ml water met de inhoud van 1 zakje Maggi fix & frisch käse-spätzle. Voeg als het kookt 250 gram spätzle er door. Laat dit 20 minuten doorkoken. Bak ondertussen op middelhoog vuur 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 2 gesnipperde uien. Giet, als je nog te veel vocht bij de spätzle hebt iets af. Roer 200 gram geraspte kaas en de ontbijtspek, ui door de spätzle. Laat de kaas smelten en serveer. Eet smakelijk!

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top