Broodje Bal met Atjar en Satésaus

Broodje Bal met Atjar en Satésaus

Broodje Bal met Atjar en Satésaus

Dit broodje is geïnspireerd op een broodje wat we jaren geleden in de Efteling hebben gegeten. Het broodje heette “Anton Pieck” en was een Italiaanse bol met gehaktbal, satésaus, atjar en taugé.

Ingrediënten: 3 gebraden gehaktballen, 1 ui, satésaus, 6 bruine bollen, atjar tjampoer,

Aantal personen: 3

Snij 3 gebraden gehaktballen in plakjes. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is, voeg de plakjes gehaktballen toe. Bak de plakjes gehaktbal bruin. Verwarm de satésaus. Snij 6 bruine bollen open. Beleg met de plakjes gehaktbal, ui, atjar tjampoer en satésaus. Eet smakelijk!

0
(209 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top