Bloemkool met Kaassaus

Bloemkool met Kaassaus

Bloemkool met Kaassaus

Ingrediënten: 1 bloemkool, zout, 50 gram boter, 50 gram bloem, 500 ml melk, peper, 75 gram geraspte kaas,

Kook de bloemkool in water met wat zout in ongeveer 20 minuten beetgaar. Smelt voor de kaassaus 50 gram boter. Voeg als de boter gesmolten is 50 gram bloem toe. Bak de bloem kort mee. Haal de pan van het vuur. Voeg dan al roerende ongeveer 500 ml melk toe. Breng op smaak met zout en peper. Roer als de saus de gewenste dikte heeft er ongeveer 75 gram geraspte kaas (of meer) door. Serveer de bloemkool met de kaassaus. Erbij hebben we rösti en een hamburger gegeten. Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top