Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 250 gram doperwten, 150 ml kookroom, 1 bouillonblokje, 50 gram geraspte kaas,
Aantal personen: 2
Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig in een hete koekenpan. Voeg 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm toe en bak mee tot de ui zacht is. Voeg 250 gram doperwten, 150 ml kookroom, 1 verkruimeld bouillonblokje en 50 gram geraspte kaas toe. Laat de doperwten in 10 minuten zachtjes gaar worden in de saus. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!
0(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)