Winter Pasar Malam in Burgers Zoo Arnhem

Winter Pasar Malam in Burgers Zoo Arnhem

Winter Pasar Malam in Burgers Zoo Arnhem

Zo ben je in Hilversum, Haarlem en dan opeens in Arnhem. In Arnhem is er deze weken namelijk in Burgers Zoo een winter pasar malam. In de Burgers Zoo Bush zijn een flink aantal kraampjes waarin veel Indische waar verkocht worden, wat muzikale omlijsting erbij, de tropische sfeer van de Bush. Kortom erg gezellig, leuk en ook druk.

Uiteraard hebben we er bij wat kraampjes gegeten. Bij Warung Gina namen we een portie kipsaté.

indische kroket waroeng i djaja

Bij Waroeng I. Djaja een Indische kroket en pisang goreng. Bij nog een ander kraampje hebben we ook spekkoek gekocht, alleen dat hebben we lekker meegenomen voor bij de thee. Nog even nagenieten van een leuke dag.

Wil je ook naar de Winter Pasar Malam in Burgers Zoo? Morgen 29 december en vrijdag 30 december en van maandag 2 januari tot en met zaterdag 7 januari kan je nog van deze Indische ‘nachtmarkt’ genieten. Bovendien zijn Bush, Desert, Ocean en Rimba ook tot 20:00 te bezoeken en kan je kijkjes achter de schermen in onder andere de Ocean en worden er in verschillende standjes het een en ander verteld. Vanaf 15:00 is overigens het entreegeld de helft van de normale prijs!

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top