Kuifje’s Corner in Arnhem

Kuifje’s Corner in Arnhem

Kuifje's Corner - Arnhem erwtensoep

Vandaag shoppen in Arnhem, mijn cadeaukaart van De Bijenkorf goed besteden. Dankzij de cadeaukaart en de sale een mooie leren tas kunnen scoren. Uiteraard hebben we nog verder gewinkeld in het centrum van Arnhem.

Kuifje's Corner - Arnhem Pistolet salami, kaas, ui, champignons

Tijdens de lunch zijn we gaan eten bij Kuifje’s Corner, een klein oud cafeetje. Na de warme chocomel met slagroom voor mij en Kuifje’s latte macchiato van Michel heb ik een erwtensoep gegeten en Michel koos een stokbrood met salami, kaas, ui en champignons. Erg lekker!

Kuifje’s Corner
Bakkerstraat 26
6811 EH Arnhem

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top