Boerenkool Stamppot met Gehaktbal

Boerenkool Stamppot met Gehaktbal

Boerenkool Stamppot met Gehaktbal

Vandaag nog een winterse maaltijd, boerenkool stamppot met een gehaktbal. Het gehakt was aangemaakt met een zakje Maggi fix & frisch hackbraten. Het maken van de gehaktballen is dan erg makkelijk. Het zakje Maggi fix & frisch hackbraten met 125 ml koud water mengen. Dat weer mengen met 500 gram gehakt. Gehaktballen draaien, braden en in de jus verder garen. De smaak was oké, alleen wel iets aan de zoute kant volgens ons, maar goed dat is normaal bij zakjes.

0
(186 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top