Cranberry Braten

Cranberry Braten

Cranberry Braten

Vandaag een klein dagje shoppen in Kleve Duitsland. De kerstmarkt was al weer afgelopen, maar gelukkig hadden ze nog wel mijn favoriete winterthee in de tweede en laatste supermarkt die we hebben bezocht ‘Teekanne Kaminabend’, een speciale winterthee met rooibos, sinaasappel, kaneel en marsepein. We hebben in Kleve ook gelijk wat voor het eten gehaald, namelijk de Cranberry Braten bij de slager in de Edeka. Cranberry braten is varkensvlees van de rug en is gevuld met cranberrys en appel. Erg lekker! Erbij hebben we ‘sneeuwster-aardappeltjes’ gegeten van de Albert Heijn, ouderwets gebakken in de roomboter. Echt een beetje een feestdag gevoel!

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top