Chinees Indisch Meeneemcentrum Jade in Odijk

Chinees Indisch Meeneemcentrum Jade in Odijk

Chinees Indisch Meeneemcentrum Jade in Odijk

Vandaag waren wij te gast op de SS Rotterdam waar het boek ‘Captain’s Dinner’ werd gepresenteerd. Een boek over de tijd van vroeger, over de Holland Amerika lijn en de gerechten die aan boord werden geserveerd. Veel oud medewerkers van de Holland Amerika lijn waren aanwezig, de tijden van vroeger dus.

Om zelf in de tijden van vroeger te blijven zijn we op de terugweg onderweg gestopt bij Jade in Odijk. Vroeger toen ik nog in Doorn woonde kwam ik hier wel vaker, maar nu eigenlijk helemaal niet meer. Helemaal leuk is het dan als de mevrouw achter de balie je nog gewoon herkent, geweldig toch.

We namen er een Indische rijsttafel voor 1 persoon en dat is genoeg voor 2, zelfs wel voor 3 personen, we hadden namelijk nog genoeg over. De Indische rijsttafel van Jade bestaat uit: babi pangang speciaal, rundvlees met kerriesaus, rundvlees met rode saus, saté babi, sambal taugé, sperziebonen, sajor, gebraden kip in pikante saus, gado gado, pisang goreng, ananas, gebakken ei, pinda’s, mini patates, atjar en kroekpoek. Uiteraard nasi, bami of witte rijst naar keuze erbij. Kortom een hele tafel vol. Als je eens in de buurt van Odijk bent is het zeker een aanrader om langs Jade te gaan!

Chinees Indisch Meeneemcentrum Jade
De Meent 36/A
3984 JK Odijk

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top