Rollade met Ham, Kaas en Champignonroomsaus

Rollade met Ham, Kaas en Champignonroomsaus

Rollade met Ham en Kaas en Champignonroomsaus

Ingrediënten: 1 rollade, 1 ui, tijm, 250 gram champignons, 250 ml kookroom, 1 bouillonblokje, 1 theelepel mosterd, kaas, ham, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 rollade rondom bruin in hete boter. Leg de rollade in een ovenschaal en zet het ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Bak in boter 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak ook de champignons tot ze zacht zijn. Voeg 250 ml kookroom, 1 verkruimeld bouillonblokje en 1 theelepel mosterd toe. Laat het 5 minuten zachtjes pruttelen. Snij de rollade in plakjes. Leg een plakje rollade in een ovenschaal, leg hierop een plakje kaas en een 1/2 plakje ham, leg hierop weer een plakje rollade. Ga zo door tot alle plakjes rollade op zijn. Giet de champignonsaus over de rollade. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met een salade en frietjes. Eet smakelijk!

0
(225 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top