Macaroni Ovenschotel met Tomaat en Kaas

Macaroni Ovenschotel met Tomaat en Kaas

Macaroni Ovenschotel met Tomaat en Kaas

Ingrediƫnten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 25 gram boter, 2 eetlepels bloem, 275 ml melk, peper, 1 blik tomaatblokjes, 150 gram geraspte kaas, macaroni, mozzarella,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig in een hete koekenpan. Houdt de dobbelsteentjes ontbijtspek apart. Smelt 25 gram boter in een pannetje. Roer er 2 eetlepels bloem door. Bak het kort mee, het mag niet bruin worden. Voeg er geleidelijk, al roerende, 275 ml melk door. Breng op smaak met een beetje peper. Roer een blik tomaatblokjes door de saus. Haal de saus van het vuur. Roer er 150 gram geraspte kaas door. Roer de macaroni en de dobbelsteentjes ontbijtspek door de saus. Schep de saus in een ovenschaal. Strooi er nog wat geraspte kaas en stukjes mozzarella over. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top