Brownies

Brownies

Brownies

Ingrediƫnten: 60 gram pure chocolade, 110 gram boter, 225 gram suiker, 3 eieren (M), 1/2 theelepel bakpoeder, snufje zout, 1 zakje vanillesuiker, 150 gram bloem,

Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt 60 gram pure chocolade met 110 gram boter au bain marie. Laat de gesmolten chocolade iets afkoelen. Meng ondertussen 225 gram suiker met 3 eieren (M) met de mixer tot het bleek en luchtig is. Spater er voorzichtig 1/2 theelepel bakpoeder, een snufje zout, 1 zakje vanillesuiker en 150 gram bloem voorzichtig door. Spatel daarna de gesmolten chocolade door het beslag. Smeer een brownie-bakvorm in met boter en bekleed de bakvorm met bakpapier. Giet het beslag in de bakvorm. Zet de bakvorm ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de brownies in het bakblik afkoelen. Snij daarna in vierkante blokjes. Smul ze!

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top