Shepherds Pie

Shepherds Pie

Shepherds Pie

Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 250 gram gehakt, 1 wortel, scheutje rode wijn, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel HP sauce, 1 bouillonblokje, aardappelpuree, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en los. Voeg 1 gesneden wortel toe en bak ongeveer 10 minuten mee. Voeg een scheutje rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel HP sauce en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng kort aan de kook en laat nog 5 minuten pruttelen. Schep het gehakt in een ovenschaal. Bedek met een laagje aardappelpuree, ik gebruikte de overgebleven aardappelpuree van maandag. Bestrooi ruim met geraspte kaas. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(502 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top