Spaghetti met Kruidnootjes-saus

Spaghetti met Kruidnootjes-saus

Spaghetti met Kruidnootjes-saus

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 1 gesnipperde ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram gehakt, scheutje rode wijn, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 100 gram kruidnoten, 200 ml bouillon,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook in hete boter op middelhoog vuur tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het bruin en los. Voeg een scheutje rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 100 gram verkruimelde kruidnoten en 200 ml bouillon toe. Roer goed door en laat op laag vuur 5 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

(78 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top