Kipfilet met Pepersaus

Kipfilet met Pepersaus

Kipfilet met Pepersaus

Ingrediënten: 2 kipfilets, zout, peper, scheutje witte wijn, 150 ml water, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 kippenbouillonblokje, 100 ml kookroom, 2 eetlepels peperbolletjes,

Aantal personen: 2

Bestrooi 2 kipfilets met zout en peper. Bak de kipfilets op middelhoog vuur bruin, doe dit langzaam zodat de kipfilet ook van binnen gaar wordt. Haal ze uit de pan. Doe een scheutje witte wijn, 150 ml water, 1 eetlepel tomatenketchup en 1 verkruimeld kippenbouillonblokje toe. Roer goed door en laat het een beetje inkoken. Voeg 100 ml kookroom en 2 eetlepels peperbolletjes toe. Doe de kipfilets terug in de pan. Verwarm het geheel nog even goed door. Eet smakelijk!

0
(85 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top