Macaroni met Gehakt, Wortel en Champignons

Macaroni met Gehakt, Wortel en Champignons

Macaroni met Gehakt, Wortel en Champignons

Ingrediƫnten: macaroni, zout, 1 ui, tijm, 200 gram gehakt, 250 gram geraspte wortel, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg 250 gram geraspte wortel toe en bak 5 minuten mee. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot het zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng kort aan de kook en laat nog 5 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

(528 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top