Taco Chips Ovenschaaltje

Taco Chips Ovenschaaltje

Taco Chips Ovenschoteltje

Ingrediënten: 1 ui, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 bouillonblokje, 3 bosuien, tacochips, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe. Voeg 1 verkruimeld bouillonblokje toe. roer even goed door. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe. Warm het geheel 5 minuten door. Verdeel het over 2 kleine ovenschaaltjes. Verdeel over de schaaltjes tacochips en mozzarella. Strooi over beide schaaltjes nog geraspte kaas. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer nog met wat extra tacochips (de tacochips worden namelijk zacht in de saus). Eet smakelijk!

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “Taco Chips Ovenschaaltje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top